כתבו עלינו טל גלבוע במתכון מיוחדלשיפודי יובה של עתיד ירוק הארץ | שוק תחליפי הבשר עסיסי מתמיד הסדרה הטבעונית של "עתיד ירוק" בבלוג FOODIS כתבה על נטורזה באתר THEPULSE מחית האסאי של "נטורזה" באתר KIB על פריכיות הכוסמת של "עתיד ירוק" על הסמוזי של ביו-איטליה באתר FOODIS על הסדרה הטבעונית של "עתיד ירוק" על הסמוזי של "ביו-איטליה" הפיצה שלנו בפייס של חגית ברון מור הפיצה הטבעונית שלנו מככבת באינסטוש של שיראל הללי הסמוזי של ביו-איטליה נבחר למוצר השנה 2020 אייטם על הסודה לשתייה של "עתיד ירוק" חדש מעתיד ירוק: פריכיות כוסמת עם טף ופריכיות כוסמת עם קינואה